Προϊόντα

hemaClear1

HemaClear® Είναι μιας χρήσης και εκτελεί ταυτόχρονα Αφαίμαξη και Αιμόσταση.

HemaClear® Δημιουργεί αναίμακτο χειρουργικό πεδίο σε δευτερόλεπτα.

HemaClear® Είναι ο πρώτος αυτόνομος, αποστειρωμένος χειρουργικός ίσχαιμος περίδεσης. Αντικαθιστά όλα τα προϊόντα που αποτελούν τον υπάρχοντα εξοπλισμό αφαίμαξης και αιμόστασης (Πνευματικό Tourniquet, Περιχειρίδα Tourniquet, Esmarch, Κάλυμμα Περιχειρίδας, Επίδεσμο).

 

Οικονομικότερη επιλογή: Το HemaClear είναι το πρώτο 100% αυτόνομο προϊόν και διατίθεται σε πολύ χαμηλή τιμή

Αποστείρωση: To HemaClear είναι ο μοναδικός αποστειρωμένος χειρουργικός ίσχαιμος περίδεσης. Είναι μιας χρήσης και μειώνει τις πιθανότητες επιμόλυνσης παρέχοντας ασφάλεια στον ασθενή και το ιατρικό προσωπικό. 

Αποτελεσματικότερη αφαίμαξη: Το HemaClear απωθεί το 95% του αίματος από το εγχειριζόμενο πεδίο σε σχέση με το 67% του παραδοσιακού Τουρνικέ. Πέρα από την διευκόλυνση του ιατρού κατά την επέμβαση, μειώνει τον κίνδυνο πρόκλησης εμβολών που μπορεί να προκληθεί από την δημιουργία θρόμβων - αποτέλεσμα της ελλιπούς αφαίμαξης κατά την απελευθέρωση του ίσχαιμου.   

Οικονομία χρόνου: Η εφαρμογή του HemaClear πραγματοποιείται σε μερικά δευτερόλεπτα μετά την αποστείρωση και προετοιμασία του πεδίου, αφήνοντας περισσότερο χρόνο στην διάθεση της υπό αναισθησία ιατρικής επέμβασης. Ως αποτέλεσμα μειώνεται ο συνολικός χρόνος παραμονής στο χειρουργείο.

 • Μεγαλύτερο διαθέσιμο αποστειρωμένο χειρουργικό πεδίο: Με συνολικό εύρος σύσφιξης 1’’ το HemaClear διευκολύνει στην καλύτερη αποκάλυψη του χειρουργικού πεδίου.

 • Ελαχιστοποιεί τον μετεγχειρητικό πόνο: Λόγο της μικρής επιφάνειας εφαρμογής (μικρότερο αποτύπωμα, μειωμένη δύναμη και λιγότερη συμπίεση και παραμόρφωση των ιστών), η χρήση του HemaClear ελαχιστοποιεί τον μετεγχειρητικό πόνο που προκαλείται από την παραδοσιακή μη αποστειρωμένη περιχειρίδα. Επιπλέον, λόγω του σημείου τοποθέτησης (λιγότερο μυώδεις θέσεις των άκρων) πάνω στο οποίο εφαρμόζεται το δακτυλίδι σιλικόνης, το HemaClear, δεν καταστρέφει τα νεύρα, τους υπό συμπίεση μύες, την επιδερμίδα του ασθενούς με ευαισθησία δέρματος.

ISXAIMOS SE XEIROURGEIO

Hand compare

hemaClear2